4 Green Support / Aanvalsleiders

Nieuws: Nieuws

GreenDrinks @ Drenthe College – GAS 2.0

25 februari 2020

In november 2017 waren we al eerder te gast bij het Drenthe College tijdens de startfase van GAS 2.0. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn er veel ontwikkelingen en plannen voor de…Lees verder »

GreenDrinks @ Aquarena op 13 februari 2020

30 januari 2020

Amper 3 maanden geleden opende het gloednieuwe zwembad in Emmen zijn deuren voor bezoekers. Een innovatief zwembad met een beweegbare bodem, een wedstrijdbad waar nationale wedstrijden gehouden kunnen worden, een interactieve glijbaan met verschillende thema’s…Lees verder »

10 jaar GreenDrinks @ Drentea

26 november 2019

GreenDrinks bestaat 10 jaar! Dit heugelijke feit moeten we vieren. Hoe vaak komt het niet voor dat er een initiatief start en al weer snel dood bloedt? GreenDrinks dus niet. Op de twaalfde van de…Lees verder »

GreenDrinks @ Movital

24 september 2019

Op 17 oktober zijn we te gast bij MoVital in Emmen. MoVital is een praktijk voor fysiotherapie, leefstijl en vitaliteit gericht op “People”. Wat kunnen we leren over duurzaamheid via de mens? Motivatie, gezondheid en…Lees verder »

GreenDrinks Plastic Ambassadeurs en Kinopolis

27 augustus 2019

Plastic-Ambassadeur Peter Boonstra is al geruime tijd binnen “Kwalitaria De Bikbar” (centrum Emmen) consequent milieubewust aan het werk. Milieuvriendelijke productie, verminderen en scheiden van afval, noem het maar. Hij is inmiddels in Drenthe initiatiefnemer/trekker van…Lees verder »

GreenDrinks @ Solarsunroofs en Warmteloket

1 juli 2019

Donderdag 11 juli zijn we te gast bij Solarsunroofs en Warmteloket in Emmen. In 2010 is “Solar SunRoofs” opgericht om particulieren en bedrijven te faciliteren bij het energiezuinig maken van hun woning/bedrijvenpand zonne-energie systemen. Naderhand…Lees verder »

GreenDrinks @ Hondsrug College

1 juni 2019

Op donderdag 13 juni 2019 zijn we te gast bij Hondsrug College. Het Hondsrug College is een scholengemeenschap voor lwoo (leerwegondersteunend onderwijs), vmbo, vakcolleges, mavo, havo, atheneum, vwo+, gymnasium, technasium en ondernemend leren. Met zo’n 2000…Lees verder »

GreenDrinks @ Senbis Polymer Innovations

3 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 zijn we te gast op het Emmtec-terrein bij Senbis Polymer Innovations B.V. Senbis Polymer Innovations is een zelf­standig en onafhankelijk R&D bedrijf (research en development) dat zich richt op de ontwikkeling…Lees verder »

10 januari 2019: GreenDrinks bij Olijslager met Kees Klomp over de Betekeniseconomie!

19 december 2018

Olijslager bestaat 65 jaar en daarom organiseren we samen met Robert van Büseck, directeur-eigenaar Olijslager Groep, op 10 januari 2019  een uitgebreide(r) GreenDrinks. Natuurlijk om dat jubileum te vieren en elkaar een goed, gelukkig en…Lees verder »

VPRO-Tegenlicht; De doorbraak van Duurzaam

13 maart 2016

Op 13 maart 2016 zond VPRO-Tegenlicht een documentaire uit met als thema “De Doorbraak Van Duurzaam”. Zie hier de link naar de VPRO-website. Kern van het verhaal. . . . . ; opwekking van elektriciteit met…Lees verder »