4 Green Support / Aanvalsleiders

Lid worden

Een “GreenDrinks” wordt 8 tot 10 keer per jaar georganiseerd bij bedrijven of organisaties die hun visie en activiteiten op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen willen delen met onze leden en een kijkje in hun keuken bieden.

Netwerkvoordelen.

Als lid van GreenDrinks Zuidoost Drenthe geniet je automatisch van de volgende netwerkvoordelen:

 • Toegang tot het zeer gewaardeerde podium waar kennis wordt gedeeld op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en waar uitstekende netwerkkansen worden geboden.
 • Geen gewapper met visitekaartjes en “targets om omzet te scoren”, maar ervaren waar collega-bedrijven qua duurzaamheid, circulariteit en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen trots op zijn, afsluitend met prettige gesprekken in een goede, ongedwongen sfeer.
 • Jaarlijks 8 tot 10 “GreenDrinks”.
 • Een preferente positie bij de aanmelding voor een “GreenDrinks” boven niet-leden.
 • In een aantal gevallen kan slechts een beperkt aantal deelnemers worden geplaatst en een garantie van deelname is er ook dan nog niet, want VOL=VOL.
 • Leden worden met logo en link naar de bedrijfswebsite vermeld op de website van GreenDrinks Zuidoost Drenthe.
 • Leden hebben de mogelijkheid om gastheer te zijn voor een “GreenDrinks”, waarvoor het relatiebestand (> 1.200!) wordt uitgenodigd.

Kosten.

Een organisatie/bedrijf wordt lid voor € 75,00 (excl. BTW) per persoon per jaar. Het lidmaatschap is niet persoonsgebonden; de vertegenwoordiging mag iedere keer anders zijn.

Ja, mijn bedrijf/organisatie wordt lid van GreenDrinks Zuidoost Drenthe

  Bedrijf *

  Naam + voornaam*

  Functie*

  Factuuradres*

  Postcode en plaats*

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal leden*

  Agenda

   Er zijn op dit moment geen agendapunten.

  alle items