4 Green Support

Lid worden

Een “GreenDrinks” wordt acht tot 10 keer per jaar georganiseerd bij bedrijven of organisaties die hun visie en activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap of Duurzaamheid willen delen met onze leden en een kijkje in hun keuken bieden.

Netwerkvoordelen.

Als lid van GreenDrinks Zuidoost Drenthe geniet u automatisch van de volgende netwerkvoordelen:

 • Toegang tot het zeer gewaardeerde podium waar kennis wordt gedeeld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid en waar uitstekende netwerkkansen worden geboden.
 • Geen gewapper met visitekaartjes en “targets om omzet te scoren”, maar ervaren waar collega-bedrijven qua MVO en duurzaamheid trots op zijn, afsluitend met prettige gesprekken in een goede, ongedwongen sfeer.
 • Jaarlijks 8 tot 10 “GreenDrinks”.
 • Een preferente positie bij de aanmelding voor een “GreenDrinks” boven niet-leden.
 • In een aantal gevallen kan slechts een beperkt aantal deelnemers worden geplaatst en een garantie van deelname is er ook dan nog niet, want VOL=VOL.
 • Leden worden met logo en link naar de bedrijfswebsite vermeld op de website van MVO-Platform/GreenDrinks Zuidoost Drenthe.
 • Leden hebben de mogelijkheid om gastheer te zijn voor een “GreenDrinks”, waarvoor het relatiebestand (> 1.200!) wordt uitgenodigd.

Kosten.

Een organisatie wordt lid voor € 75,00 (excl. BTW) per persoon per jaar. Het lidmaatschap is niet persoonsgebonden; de vertegenwoordiging mag iedere keer anders zijn.

Ja, mijn bedrijf/organisatie wordt lid van GreenDrinks Zuidoost Drenthe

  Bedrijf *

  Naam + voornaam*

  Functie*

  Factuuradres*

  Postcode en plaats*

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal leden*

  Agenda

   Er zijn op dit moment geen agendapunten.

  alle items