4 Green Support / Aanvalsleiders

Impact

Partner Actieprogramma Impact ondernemen

GreenDrinks Zuidoost-Drenthe is een van de aanjagers van het Actieprogramma Impact Ondernemen en het bijbehorende platform Impact in de regio.

   

Impact in de regio legt verbindingen tussen alles en iedereen, die brede welvaart neemt als vertrekpunt voor economische ontwikkeling.

Veel ondernemers en organisaties werken aan het realiseren van maatschappelijke doelstellingen; een duurzame, sociale, inclusieve en eerlijke samenleving. Impact in de regio maakt al het moois dat al bestaat zichtbaar, zet impact ondernemers in de spotlight en houd je op de hoogte van impactvolle events.

Samen geven we een impuls aan brede welvaart in onze regio!

Onze regio? Dat zijn de gemeenten Hardenberg, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Borger-Odoorn en Aa en Hunze.

Actieprogramma Impact Ondernemen
Het Actieprogramma Impact Ondernemen heeft als doel impact ondernemers te faciliteren bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen; een duurzame, sociale, inclusieve en eerlijke samenleving die bijdraagt aan brede welvaart in de regio. Zo vergroot het economisch perspectief van impact ondernemers en worden meer bedrijven gestimuleerd om met impact te ondernemen. Door steun vanuit de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe ontstond de mogelijkheid om 2 jaar lang intensief aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie over de activiteiten van Impact in de Regio, kijk dan op www.impactinderegio.nl

Agenda

    Er zijn op dit moment geen agendapunten.

alle items