4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks Forbo Novilon-2, Coevorden

23 februari 2016

Categorie: Historie

40, in 2015 niet-geplaatste, belangstellenden kregen alsnog de gelegenheid om aan een GreenDrinks bij Forbo-Novilon deel te nemen.

Forbo-Novilon ontwikkelt en produceert in Coevorden met circa 300 medewerkers verend en compact vinyl vloerbedekking, luxe vinyl tegels en -planken en antislip vinyl vloeren voor commercieel en huishoudelijk gebruik. Jolanda de Vries presenteerde in de ontvangstruimte met de verschillende Forbo-producten (zie foto’s) de actuele relevante kentallen van de bedrijfsvoering. Zie voor de algemene inhoud kortheidshalve het verslag van de eerste GreenDrinks op 17 september 2015.

Na de rondleiding door de fabriek met prima toelichting via de headsets werd uitvoerig gebruik gemaakt van de netwerkmogelijkheden onder het genot van een drankje en een hapje.

forbo 2 013 forbo 2 015 forbo 2 017 forbo 2 035

Opnieuw bleef een aantal belangstellenden op de reservelijst staan. Forbo-Novilon heeft aangeboden voor hen een extra mogelijkheid te bieden voor een bedrijfsbezoek op dinsdag 8 november. Het is dan geen GreenDrinks, maar wordt wel door GH-Consultancy gefaciliteerd. Hou de website dus in de gaten.