4 Green Support

Historie

Online GreenDrinks; Vriend Duurzaam & Drenthe College

22 april 2021

Online GreenDrinks; Vriend Duurzaam & Drenthe College Ook in deze uitdagende tijd staan ontwikkelingen niet stil. In tegendeel. Op het gebied van duurzaamheid, innovatie en educatie is er veel moois gaande in Zuidoost-Drenthe!Tijdens de online GreenDrinks op donderdag 22 april namen Tom van…Lees verder »

Waar zit de winst van Impact Ondernemen?

23 maart 2021

Op dinsdag 23 maart sloten we vanuit GreenDrinks aan bij het Webinar ‘Waar zit de winst van Impact Ondernemen?’ georganiseerd door VNO-NCW/MKB Noord en Impact Noord. Tijdens het webinar legde Jan Willem Wennekes van Impact Noord uit wat Impact Ondernemen inhoudt, deelden Impactondernemers…Lees verder »

GreenDrinks: Virtuele Tour Circulaire Koplopers

4 februari 2021

Op donderdag 4 februari trapten we het GreenDrinks jaar van 2021 af met een circulair event tijdens de landelijke week van de circulaire economie. Voor dit event sloegen we de handen ineen met Natuur en…Lees verder »

Webinar Impact Ondernemen; ontdek, vier en versnel

20 november 2020

Uitnodiging WebinarImpact Ondernemen; ontdek, vier en versnel! Tijdens de Impact Days op 19, 20 en 21 november wordt in heel Nederland sociaal ondernemerschap gevierd. Ook in de Zuidoost-Drenthe is er op het gebied van impact veel te ontdekken,…Lees verder »

New eMMergy Congres

19 november 2020

New eMMegy CongresNoord-Nederland staat volop in de belangstelling als het om groene waterstof gaat en de ontwikkelingen volgen zich momenteel in een razendsnel tempo op. Het thema van het New eMMergy Congres is dit jaar…Lees verder »

Hét Duurzaam Drenthe Event

13 november 2020

Op 13 november vindt Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Een mooi duurzaam event waar het GreenDrinks Netwerk als ambassadeur/partner elk jaar met veel leden aanwezig is. Door de huidige situatie is de invulling dit jaar anders dan u gewend bent. Het Event zal deze keer online plaatsvinden….Lees verder »

GreenDrinks Het Goed verplaatst

8 oktober 2020

GreenDrinks @ Het Goed van 8 oktober wordt verplaatst In verband met de nieuwe corona-maatregelen die sinds vorige week van kracht zijn en het landelijke besluit vanuit Het Goed om de komende weken geen extra activiteiten te organiseren buiten de winkel om, wordt…Lees verder »

Webinar Rijden op Waterstof in Drenthe

8 oktober 2020

Uitnodiging Webinar Rijden op Waterstof in Drenthe8 oktober van 16.00 uur tot 17.00 Door de verplaatsing van de fysieke bijeenkomst kunnen we u op dezelfde datum een interessant alternatief bieden. Op 8 oktober vanaf 16.00 uur wordt er een webinar…Lees verder »

Webinar: Vergroen, juist nu!

14 mei 2020

‘Never waste a good crisis’ zei Winston Churchill. Wilt u deze periode gebruiken om uw bedrijf te verduurzamen of de maandlasten omlaag te brengen? Juist nu zijn er verschillende argumenten om in actie te komen….Lees verder »

GreenDrinks @ Drenthe College – GAS 2.0

25 februari 2020

In november 2017 waren we al eerder te gast bij het Drenthe College tijdens de startfase van GAS 2.0. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn er veel ontwikkelingen en plannen voor de…Lees verder »