4 Green Support / Aanvalsleiders

Historie

Expeditie Impact Ondernemen

29 juni 2023

Op 29 juni organiseerden GreenDrinks ZOD samen met Natuur en Milieufederatie Drenthe vanuit het Actieprogramma Impact Ondernemen een inspirerende expeditie langs spraakmakende impactondernemers. Het toekomstig innovatiecentrum van Greenwise Campus (oude busremise) was uiteraard dé plek om deze…Lees verder »

GreenDrinks bij Wildlands

11 mei 2023

Op 11 mei stond er wederom een bijzondere GreenDrinks op de planning. Deze keer bij Wildlands in het centrum van Emmen.We namen een kijkje achter de schermen en ontdekten hoe Wildlands zich inzet om steeds verder te…Lees verder »

GreenDrinks Bij Rademakers Gieterij

9 mei 2023

Het gieten van ijzer en smeden van (duurzame) plannen! Op 9 mei namen we tijdens de GreenDrinks bijeenkomst een bijzonder kijkje achter de schermen bij Rademakers Gieterij | 2RG.Werner Velthuis en Erik Jennes namen ons mee voor een rondleiding…Lees verder »

GreenDrinks Koploperproject @ Harwig Installatietechniek

17 november 2022

Op 17 november organiseerde GreenDrinks samen met het Koploperproject een bijeenkomst bij Harwig. Directeur Maureen Nederhoed-Verhaar nam ons mee in de kansen en uitdagingen rondom het verduurzamen van gebouwen en de complexiteit van de vele factoren die…Lees verder »

GreenDrinks | Verbouwing Biochron

27 oktober 2022

Regelmatig bezoeken we zeer bijzondere plekken tijdens een GreenDrinks bijeenkomst. Zo ook op 27 oktober 2023. We namen een kijkje in de kelders van het Biochron van voormalig Dierenpark Emmen. Deze locatie in het Rensenpark…Lees verder »

GreenDrinks @ NHL Stenden

21 april 2022

Op 21 april hadden we een betekenisvolle GreenDrinks bij NHL Stenden Hogeschool over Betekeniseconomie in het onderwijs. Marjon Lingbeek en Han Tissingh gaven uitleg over het Actieprogramma Impact ondernemen. Docent Jos Zoer gaf samen met…Lees verder »

GreenDrinks @ Beeholder

24 maart 2022

Vandaag waren we te gast bij Beeholder in Emmen en doken we in de wereld van IT en Blockchain. Danny Dreves presenteerde hoe Beeholder met innovatieve software producten een grote duurzame impact maakt. Van het…Lees verder »

GreenDrinks @ Menso

17 februari 2022

We trappen het nieuwe GreenDrinks jaar af op donderdag 17 februari bij Menso in Emmen. Na de opening door directeur Heidy Postma presenteerde Dorien Wilting-Koops de nieuwe dienst Menso Detacheren. Vervolgens namen Nina ten Wolde…Lees verder »

GreenDrinks @ Drents Bakkie

18 november 2021

Op 18 november organiseerden we een GreenDrinks bij Drents Bakkie in Emmen. ‘Koffiebaas’ Ruben Haak gaf uitleg hoe bij Drents Bakkie werk wordt gecreëerd door het branden van koffie. Uiteraard onder het genot van een…Lees verder »

GreenDrinks @ Sommer Schilderwerken

16 september 2021

16 september waren we met het GreenDrinks Netwerk te gast bij Sommer Schilderwerken. Wat zijn er veel ontwikkelingen binnen de schilders branche en wat een voorloper is Sommer op het gebied van duurzaamheid en innovatie!Van…Lees verder »