4 Green Support

Historie

GreenDrinks @ NHL Stenden

21 april 2022

Op 21 april hadden we een betekenisvolle GreenDrinks bij NHL Stenden Hogeschool over Betekeniseconomie in het onderwijs. Marjon Lingbeek en Han Tissingh gaven uitleg over het Actieprogramma Impact ondernemen. Docent Jos Zoer gaf samen met…Lees verder »

GreenDrinks @ Beeholder

24 maart 2022

Vandaag waren we te gast bij Beeholder in Emmen en doken we in de wereld van IT en Blockchain. Danny Dreves presenteerde hoe Beeholder met innovatieve software producten een grote duurzame impact maakt. Van het…Lees verder »

GreenDrinks @ Menso

17 februari 2022

We trappen het nieuwe GreenDrinks jaar af op donderdag 17 februari bij Menso in Emmen. Na de opening door directeur Heidy Postma presenteerde Dorien Wilting-Koops de nieuwe dienst Menso Detacheren. Vervolgens namen Nina ten Wolde…Lees verder »

GreenDrinks @ Drents Bakkie

18 november 2021

Op 18 november organiseerden we een GreenDrinks bij Drents Bakkie in Emmen. ‘Koffiebaas’ Ruben Haak gaf uitleg hoe bij Drents Bakkie werk wordt gecreëerd door het branden van koffie. Uiteraard onder het genot van een…Lees verder »

GreenDrinks @ Sommer Schilderwerken

16 september 2021

16 september waren we met het GreenDrinks Netwerk te gast bij Sommer Schilderwerken. Wat zijn er veel ontwikkelingen binnen de schilders branche en wat een voorloper is Sommer op het gebied van duurzaamheid en innovatie!Van…Lees verder »

GreenDrinks @ Het Goed

1 juli 2021

Vandaag konden we eindelijk weer de eerste GreenDrinks op locatie organiseren. Wat een feestje om elkaar weer live te ontmoeten! Het Goed in Emmen beet de spits af. Jan Speelman gaf uitleg hoe erinvulling wordt…Lees verder »

Online GreenDrinks; Vriend Duurzaam & Drenthe College

22 april 2021

Online GreenDrinks; Vriend Duurzaam & Drenthe College Ook in deze uitdagende tijd staan ontwikkelingen niet stil. In tegendeel. Op het gebied van duurzaamheid, innovatie en educatie is er veel moois gaande in Zuidoost-Drenthe!Tijdens de online GreenDrinks op donderdag 22 april namen Tom van…Lees verder »

Waar zit de winst van Impact Ondernemen?

23 maart 2021

Op dinsdag 23 maart sloten we vanuit GreenDrinks aan bij het Webinar ‘Waar zit de winst van Impact Ondernemen?’ georganiseerd door VNO-NCW/MKB Noord en Impact Noord. Tijdens het webinar legde Jan Willem Wennekes van Impact Noord uit wat Impact Ondernemen inhoudt, deelden Impactondernemers…Lees verder »

GreenDrinks: Virtuele Tour Circulaire Koplopers

4 februari 2021

Op donderdag 4 februari trapten we het GreenDrinks jaar van 2021 af met een circulair event tijdens de landelijke week van de circulaire economie. Voor dit event sloegen we de handen ineen met Natuur en…Lees verder »

Webinar Impact Ondernemen; ontdek, vier en versnel

20 november 2020

Uitnodiging WebinarImpact Ondernemen; ontdek, vier en versnel! Tijdens de Impact Days op 19, 20 en 21 november wordt in heel Nederland sociaal ondernemerschap gevierd. Ook in de Zuidoost-Drenthe is er op het gebied van impact veel te ontdekken,…Lees verder »