4 Green Support

GreenDrinks Zuidoost-Drenthe

GreenDrinks Zuidoost Drenthe organiseert acht tot tien keer per jaar een GreenDrinksbijeenkomst waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat.

Dit doen we in samenwerking met ons netwerk van mensen uit ondernemingen, onderwijs & overheid. Het biedt deze partijen de kans hun MVO-visie en -praktijk te presenteren, onderling kennis te maken en elkaar te versterken. Kortom een kijkje in de keuken nemen van een ander en elkaar ontmoeten tijdens een ‘groene borrel’.

GreenDrinks Zuidoost Drenthe is het netwerk van mensen uit Ondernemingen, Onderwijs en Overheid, die niet alleen duurzaamheid, het Milieu (Planet), maar ook de zorg voor de Mens (People) een warm hart toedragen en aan de verbetering daarvan een bijdrage willen leveren. Dan ben je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO).

Met dit verbindende thema hebben deelnemers aan “GreenDrinks” in de afgelopen tien jaren werk of vrienden gevonden, hebben nieuwe ideeën ontwikkeld, deals gesloten of iets onverwachts en bruikbaars gevonden terwijl men helemaal niet, of juist naar iets totaal anders op zoek was.

Klik voor nadere info over GreenDrinks op deze link.

Partner MVO-Alliantie Noord-Nederland

GreenDrinks is partner van de MVO-Alliantie Noord-Nederland.

MVO-Alliantie Noord-Nederland is een digitaal platform voor iedereen in Noord Nederland die maatschappelijk verantwoord wil ondernemen en werken aan de VN duurzaamheidsdoelen

Het stimuleren van MVO gebeurd bij organisaties veelal op de achtergrond, maar met een speciale tool kan de alliantie veel betekenen als ondersteuner van het bedrijfsleven. Ondernemers kunnen een door de MVO-Alliantie Noord-Nederland gelegitimeerd MVO-certificaat aanvragen.

Zie voor meer informatie: MVO-Alliantie en certificering

Emmense Uitdaging

Op 10 oktober 2016 is De Emmense Uitdaging opgericht om daarmee de opstap te maken naar MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen). De via GreenDrinks betrokken partijen uit Ondernemingen, Onderwijs en Overheid werden via de Emmense Uitdaging in contact gebracht met de maatschappelijke-, vrijwilligers- en sport-organisaties in de Gemeente Emmen. Na 3 jaar is dit project afgerond.

Agenda

    Er zijn op dit moment geen agendapunten.

alle items

Lid worden?

Ook overtuigd van de waarde van MVO-Platform/GreenDrinks Zuidoost Drenthe? Wilt u, net als veel van uw collega’s, lid worden van dit gewaardeerde netwerk?

Detailinfo over het lidmaatschap vindt u hier, of bekijk eerst nog even de leden pagina.