4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Het Goed in Emmen op 1 juli 2021

10 juni 2021

Categorie: Evenementen

Donderdag 1 juli 2021
16:45-19:00 uur

Kringloopwarenhuis Het Goed
Kapitein Grantstraat 24, 7821AR Emmen


Weer van start op locatie!

Nu we ons sinds afgelopen weekend in Stap 3 van het Openingsplan Coronamaatregelen bevinden is het mogelijk om weer van start te gaan met de GreenDrinks bijeenkomsten op locatie. Na het inwinnen van advies bij de gemeente en veiligheidsregio hebben we er alle vertrouwen in om binnen de geldende basisregels elkaar weer te kunnen ontmoeten.
Op 1 juli bijten we de spits af bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Emmen!

01-07-2021 Kringloopwarenhuis Het Goed – Werk maken door hergebruik

Kringloopwarenhuis Het Goed is een waar begrip in Emmen. Door veel mensen gekend als DE plek waar je de meest uiteenlopende gebruikte spullen koopt voor een mooi prijsje. Minder bekend is dat naast het milieu juist de mens centraal staat. Met de missie ‘Werk maken door hergebruik’ is Het Goed in Emmen zoveel meer dan alleen een winkel voor 2ehands spullen.
Tijd voor een kijkje achter de schermen!

Op 1 juli geven Jan Speelman (filiaalleider Het Goed Emmen) en Heidi Pronk (regionaal bedrijfsleider Het Goed) uitleg over hoe er invulling wordt gegeven in de praktijk aan ‘Werk maken door hergebruik’ en de impact hiervan op mens en milieu.
Aan bod zal onder andere komen op welke manier Het Goed passend werk biedt waardoor de kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot, de begeleidingsmethode die hiervoor wordt ingezet (waarvoor Het Goed de hoogste PSO-certificering heeft ontvangen), de vele samenwerkingen met andere lokale organisaties/initiatieven en de impact die wordt gemaakt op circulair niveau.


Programma

16.45 uur Inloop met koffie/thee

17.00 uur Welkom/opening

17.05 uur Presentatie door Jan Speelman en Heidi Pronk gevolgd door een rondleiding door het bedrijf (in kleine groepjes).

18.15 uur Hapje/drankje met de mogelijkheid tot netwerken

19.00 uur Einde

Graag verwelkomen we u donderdag 1 juli bij Kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen!


Hoe aan te melden?
Bent u ook benieuwd hoe Het Goed impact maakt op mens en milieu door ‘Werk te maken van hergebruik’?  Meld u zich dan rechtstreeks aan via de link in de uitnodigingsmail die u van ons heeft ontvangen.

Let op: Aanmelden is in deze tijd extra belangrijk en het aantal plekken is beperkt!
Voor deze GreenDrinks zijn er maximaal 30 plekken beschikbaar. Bij aanmelding hebben leden van GreenDrinks een preferente positie.
Tijdens de bijeenkomst worden de welbekende maatregelen in acht genomen en vragen we u om alleen te komen als u (of uw huisgenoten) geen corona-gerelateerde klachten heeft.

Heeft u geen mail ontvangen en/of bent u (nog) geen GreenDrinks-lid en wilt u graag een keer aansluiten om kennis te maken met het netwerk? Stuurt u dan een mail naar info@greendrinkszod.nl.