4 Green Support / Aanvalsleiders

Nieuws: Algemeen

GreenDrinks | Verbouwing Biochron

27 oktober 2022

Regelmatig bezoeken we zeer bijzondere plekken tijdens een GreenDrinks bijeenkomst. Zo ook op 27 oktober 2023. We namen een kijkje in de kelders van het Biochron van voormalig Dierenpark Emmen. Deze locatie in het Rensenpark…Lees verder »

Webinar Impact Ondernemen; ontdek, vier en versnel

20 november 2020

Uitnodiging WebinarImpact Ondernemen; ontdek, vier en versnel! Tijdens de Impact Days op 19, 20 en 21 november wordt in heel Nederland sociaal ondernemerschap gevierd. Ook in de Zuidoost-Drenthe is er op het gebied van impact veel te ontdekken,…Lees verder »

Hét Duurzaam Drenthe Event

13 november 2020

Op 13 november vindt Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Een mooi duurzaam event waar het GreenDrinks Netwerk als ambassadeur/partner elk jaar met veel leden aanwezig is. Door de huidige situatie is de invulling dit jaar anders dan u gewend bent. Het Event zal deze keer online plaatsvinden….Lees verder »

Webinar Rijden op Waterstof in Drenthe

8 oktober 2020

Uitnodiging Webinar Rijden op Waterstof in Drenthe8 oktober van 16.00 uur tot 17.00 Door de verplaatsing van de fysieke bijeenkomst kunnen we u op dezelfde datum een interessant alternatief bieden. Op 8 oktober vanaf 16.00 uur wordt er een webinar…Lees verder »

Webinar: Vergroen, juist nu!

14 mei 2020

‘Never waste a good crisis’ zei Winston Churchill. Wilt u deze periode gebruiken om uw bedrijf te verduurzamen of de maandlasten omlaag te brengen? Juist nu zijn er verschillende argumenten om in actie te komen….Lees verder »

GreenDrinks DeGroot Installatie i.c.m. ABNAmro

7 juli 2016

Een GreenDrinks over de integrale aandacht voor het Milieu (Planet) en de Mens (People) bij Installatiebedrijf  De Groot n Emmen, waardoor een grotere Meerwaarde (Profit) ontstaat. Co-productie met ABNAmro.  Zet de datum al vast in uw agenda, nadere info…Lees verder »

Open Brief Wubbo Ockels

19 mei 2014

In een open brief heeft de in 2014 overleden astronaut Wubbo Ockels de mensheid opgeroepen ‘een ander pad te kiezen’. Lees hier de hele brief, die Ockels liet publiceren in het AD. Het is genoeg, we…Lees verder »