4 Green Support / Aanvalsleiders

Webinar: Vergroen, juist nu!

donderdag 14 mei 2020

Webinar: Vergroen, juist nu!

‘Never waste a good crisis’ zei Winston Churchill. Wilt u deze periode gebruiken om uw bedrijf te verduurzamen of de maandlasten omlaag te brengen? Juist nu zijn er verschillende argumenten om in actie te komen. Op donderdag 14 mei wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Het webinar wordt georganiseerd door Ik ben Drents Ondernemer samen met de Drentse Energie Organisatie en Hoveniersbedrijf Curatio. Klimaatroute en GreenDrinks zijn partner. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze webinar.

Programma
Sprekers tijdens het webinar zijn Bienke Venema (adviseur Duurzaamheid), Joost Timmer van Hoveniers Bedrijf Curatio en Guido Hoek van de Drentse Energie Organisatie (DEO).
Bienke zal tijdens het Webinar toelichten welke interessante regelingen en financieringsmogelijkheden er zijn en hoe vergroening van het bedrijf aangepakt kan worden. Joost Timmer vertelt tijdens het webinar hoe hij het vergroenen van zijn onderneming aanpakt. Guido Hoek zal meer vertellen over de Drentse Energie Organisatie en hoe tegen een interessante rente, geld geleend kan worden om te verduurzamen.
Tot slot is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over vragen en uitdagingen van deelnemende ondernemers.

Hoe aan te melden?
Wilt u ook live bij het webinar zijn? Aanmelden kan via onderstaande link, rechtstreeks via de website van Ik ben Drents Ondernemer
Aanmelden Webinar: Vergroen, juist nu!
Heeft u een specifieke vraag die u graag behandeld ziet tijdens het webinar? Stuur deze dan in vóór uiterlijk 12 mei (dit kan via dezelfde link).

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail