4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @W&O-Drenthe, Emmen

donderdag 17 maart 2016

Deze donderdag zijn we met een GreenDrinks te gast bij W&O-Drenthe in Emmen. Niet meer alleen vanuit aandacht voor duurzaamheid (Planet), maar vanuit de filosofie, dat de integrale aandacht voor leefomgeving (Planet) en voor de mens (People) pas echt winst (Profit) oplevert.

Het 1e gastbedrijf dat zich vanuit de nieuwe MVO-insteek presenteert, is

W&O Drenthe

W&O-Drenthe bestaat sinds 2009 en is opgericht vanuit de overtuiging dat mensen met “afstand tot de arbeidsmarkt” hulp nodig hebben om volwaardig in de maatschappij te kunnen functioneren. Het bedrijf richt zich in het bijzonder op mensen die gepaste begeleiding nodig hebben naar betaalde – en participatiebanen. Soms stromen ze door naar een vervolgtraject zoals een gerichte opleiding. Speerpunt bij alle inspanningen is uiteindelijk de duurzame inzetbaarheid van de mensen.

Ieder mens is anders. Dat betekent dus ook dat er geen “Ei van Columbus” bestaat als het gaat om werk. Bij W&O Drenthe wordt per persoon gekeken wat iemand nodig heeft, naar diens competenties en passies en hoe iemand zijn of haar talenten het beste kan gebruiken. Daarbij worden specifieke randvoorwaarden ontwikkeld om de essentiële bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappelijke participatie; de stap naar plezier in werken. Werk creëert immers verbinding, identiteit, waardigheid en geeft sociale contacten.

Vanuit passie biedt W&O Drenthe mensen die dit doel niet zelfstandig kunnen bereiken de helpende hand, zodat ze het maximale uit zichzelf weten te halen.
W&O Drenthe werkt in opdracht van instanties, gemeente, particulieren, UWV en werkgevers. Door de unieke, kleinschalige en gerichte inzet van haar diensten, waarbij job coaches de werkgevers ontzorgen, kunnen kwaliteit en efficiency worden gegarandeerd.

Programma

16:45 uur Ontvangst en welkom
17:00 uur Presentatie W&O-Drenthe, samen met VDL-Wientjes, de producent van de Dopper en (onder voorbehoud) Synergy Health.
17:30 uur Rondgang door de productiehal
18:00 uur GreenDrinks met hapjes en drankjes om de contacten met uw bestaande relaties te verstevigen en nieuwe er aan toe te voegen
19:00 uur Einde

Bent u ook nieuwsgierig naar de werkwijze en resultaten van W&O-Drenthe en wat zij voor u zou kunnen betekenen? Meldt u dan via mail aan bij info@greendrinkszod.nl. Leden hebben voorrang en het maximum aantal deelnemers is gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL.

 

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail