4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Toolbox

donderdag 22 februari 2018

Op donderdag 22 februari zijn we te gast bij Toolbox in Emmen.

People, Planet, Profit; de kernwaarden van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Afhankelijk van hoe je de ‘P’ van Profit Interpreteert, slaan deze kerneigenschappen spijkers met koppen bij Toolbox.  Toolbox zet zich in om de deelnemers productief en winstgevend te maken. Winstgevend voor henzelf, met als gevolg dus ook winstgevend voor de overheid. Wij zien de ‘P’ van Profit liever als impact. Social impact!

De ‘P’ van People  staat bij ons centraal. Toolbox zet zich met man en macht in om de talenten van onze deelnemers bloot te leggen en te ontplooien. Bij ons gaat het om het succes van de deelnemer, zodat hij of zij een waardige plek in de maatschappij kan veroveren. Ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst. Onder toeziend oog en passieve begeleiding van professionals krijgen de deelnemers de kans om zichzelf te ontwikkelen in precies datgene wat hen motiveert.

De ‘P’ van Planet heeft ook een prominente plaats binnen Toolbox. Goederen en materialen waar menig anderen geen waarde meer in zien, wordt bij Toolbox omgezet in nieuwe producten. Vaak in de vorm van kunst, gerecyclede halffabricaten en producten. Of ze maken er gewoon een droneracebaan van, gewoon omdat het kan. De toffe producten die bij Toolbox worden gemaakt getuigen ook van de goede en huiselijke sfeer die heerst onder de deelnemers.

Wij nodigen jullie van harte uit om bij ons in de keuken te kijken. Laten we samen praten en nadenken hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij hebben een leuke én productieve manier gevonden om precies dat te bereiken en die willen we graag met jullie delen.

 

Programma:

16:45 uur Inloop

17:00 uur Welkom/opening

17:10 uur Presentatie door Adriaan Pals, oprichter Toolbox

Aansluitend rondleiding in groepjes langs alle projecten binnen Toolbox

en hapje/drankje.

19:00 uur Einde.

 

Hoe aan te melden?

Nieuwsgierig naar de werkwijze van Toolbox en de innovatieve social impactafspraken die zij maakten met overheid en ondernemers?

Meld u dan via mail voor deze GreenDrinks aan bij info@emmenseuitdaging.nl.

Het maximum aantal deelnemers is vooralsnog gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL en . . . . zoals bekend, leden hebben een preferente positie bij aanmelding.

Wij zien er naar uit u op donderdag 22 februari te begroeten bij Toolbox!

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail