4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks Solarsunroofs en Warmteloket

donderdag 11 juli 2019

Donderdag 11 juli zijn we te gast bij Solarsunroofs en Warmteloket in Emmen.

In 2010 is “Solar SunRoofs” opgericht om particulieren en bedrijven te faciliteren bij het energiezuinig maken van hun woning/bedrijvenpand zonne-energie systemen. Naderhand is daar via ”Warmteloket” het leveren en servicen van pellet kachels aan toegevoegd.
Door een combinatie van beide systemen kan aanzienlijk worden bespaard op de energierekening (gebaseerd op de “oude” energiebronnen), waardoor de investering binnen een termijn van 2,5 – 5 jaar al kan worden terugverdiend.
Door nauwe samenwerking met Smit CV-techniek kan het pakket van energiebesparende maatregelen nog verder worden uitgebreid met een warmtepomp, maar ook met gas-CV.
Voorwaarde voor een goed rendement van een warmtepomp is, dat het pand optimaal is geïsoleerd. Daartoe wordt in voorkomende gevallen een partner gezocht, die daarin eerst voorziet.
Door het succes en de groei van de afgelopen jaren was uitbreiding en een groter pand noodzakelijk en dus is de combi-onderneming recent verhuisd naar de Magelhaenstraat.

Op deze laatste GreenDrinks voor de zomervakantie tonen Jeroen de Jonge en de heer Smit U graag alle advies- en product-mogelijkheden, zowel qua zonne- als pellet-energie.

 

Programma

16:45 uur Inloop met koffie/thee.

17:00 uur Welkom/opening.

17:05 uur Presentatie van advies- en productmogelijkheden.

17.20 uur Rondgang door het nieuwe pand en de werkplaats.

Afsluitend hapje/drankje en netwerkgelegenheid om de contacten met uw aanwezige relaties aan te halen en nieuwe er aan toe te voegen.

19:00 uur Einde.

 

Hoe aan te melden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Solar SunRoofs en Warmteloket u kunnen bieden en benieuwd naar mogelijke samenwerkingsopties?

U kunt zich nog aanmelden via info@greendrinkszod.nl

We zien er naar uit u op donderdag 11 juli te begroeten aan de Magelhaenstraat 2.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail