4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Sligro Emmen

donderdag 9 februari 2017

In februari zijn we te gast bij Sligro in Emmen met een ‘kijkje in de keuken’ en een terugblik op het Be Orange Event 2017.

Sligro is bekend als toonaangevende totaalgroothandel en wil alles doen om mensen te laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Met vakmensen, unieke producten en klantgerichte oplossingen wil Sligro niet alleen leverancier, maar ook partner zijn.
Daarbij draait alles in de vestiging om kijken, ruiken en proeven, waar klanten de kwaliteit van de producten zelf ervaren en zo nodig voor advies over het (dagverse) aanbod een beroep kunnen doen op de vakspecialisten in de versafdelingen.

Klanten kunnen niet alleen rekenen op het beste in de foodservicemarkt, maar kunnen ook kiezen uit vele producten uit de “Eerlijk & Heerlijk”-productlijn met de duurzaam geproduceerde assortimentsselectie, die is gebaseerd op bovenstaande 4 pijlers.

 

Programma

16:45 uur Inloop en ontvangst.

17:00 uur Welkom en uitleg over het concept van “Eerlijk & Heerlijk” door Eric Blaauwe

17:15 uur Korte terugblik op het Be Orange Event en alvast een vooruitblik naar de plannen voor het vervolg in 2018 door Els Lammers.

17:25 uur Bezoekers kunnen in de Sligro-vestiging rondlopen en bij een 8-tal stands de prachtige producten uit het “Eerlijk & Heerlijk”- assortiment proeven/beoordelen.

18:00 uur Aansluitend het informele Green Drinks -netwerkdeel met hapjes en drankjes om de contacten met uw bestaande relaties te verstevigen en nieuwe er aan toe te voegen.

 

Nieuwsgierig naar het “Eerlijk & Heerlijk”- concept en de overige mogelijkheden die Sligro voor uw onderneming, organisatie of vereniging kan bieden?
Het prachtige januari-event “Be Orange” niet meegemaakt en benieuwd naar de opvolging in 2018?

Meldt u dan via mail aan bij info@greendrinkszod.nl.

Het maximum aantal deelnemers is vooralsnog gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail