4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks – Hergebruik Biochron Rensenpark

donderdag 27 oktober 2022

GreenDrinks bijeenkomst over verbouwing Biochron

Op 27 oktober zijn we te gast bij Centrum Beeldende Kunst in het Rensenpark in Emmen. Hier worden we meegenomen in de plannen rondom de verbouwing van het Biochron gebouw van het voormalig Noorden Dierenpark Emmen. Deze enorme kelders met haaienbassin krijgen een nieuwe bestemming. Een bijzondere plek waar waarschijnlijk velen van u mooie herinneringen aan heeft!


Gemeente Emmen gaat het Biochron transformeren tot een ondergrondse tentoonstellingsruimte en een nieuw entreegebied van het Rensenpark. In de helft van het bestaande keldervolume van circa 2200 m2 zal het Centrum Beeldende Kunst (CBK) gehuisvest worden. Het werk zal uitgevoerd worden door Koenen Bouw en Harwig installatietechniek uit Emmen.

Op korte termijn starten de werkzaamheden. Projectleider vastgoed ir. Hilde Millekamp van gemeente Emmen neemt u mee in de duurzame verbouwplannen.

Het nieuwe gebouw, omringd met waterpartijen, is straks een bijzondere plek in Emmen waar het centrum en het Rensenpark elkaar ontmoeten!
Programma

16.45 uur: Inloop

17.00 uur: Welkom door Linda Meijer (GreenDrinks ZOD) en Suze van der Ster (Centrum Beeldende Kunst)

17.10 uur: Presentatie door Projectleider vastgoed ir. Hilde Millekamp van gemeente Emmen

17.30 uur: Splitsing in 2 groepen: Rondleiding door kelders Biochron, presentatie door Koenen Bouw en Suze van der Ster van Centrum Beeldende Kunst

18.30 uur: Drankje en mogelijkheid tot netwerken.

19.00 uur: Einde

 

Graag verwelkomen we u donderdag 27 oktober bij Centrum Beeldende Kunst in het Rensenpark!

Meld u zich aan via de link in de mail met uitnodiging die u heeft ontvangen of stuur een mail naar info@greendrinkszod.nl

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding¬† +¬†datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail