4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Menso Emmen

donderdag 17 februari 2022

GreenDrinks bijeenkomst @ Menso Emmen

We trappen het nieuwe GreenDrinks jaar af op donderdag 17 februari bij Menso in Emmen!

Tijdens deze bijeenkomst presenteert Menso de nieuwe dienst Menso Detacheren; wordt u bijgepraat over het Banenplan en krijgt u een kijkje achter de schermen van het nieuwe bedrijfsrestaurant. Het belooft een interessante en lekkere bijeenkomst te worden!

Menso Detachering is ontwikkeld om de drempel voor werkgevers te verlagen om werkzoekenden (die meer dan een jaar een Participatiewet uitkering ontvangen) een kans te bieden op een baan.
Met een detachering van 6 maanden wordt de werkzoekende in de gelegenheid gesteld zich te ontwikkelen binnen een organisatie en zich het werk eigen te maken. Zonder dat de medewerker meteen in dienst genomen hoeft te worden. Hierdoor worden mogelijke risico’s als ziekte van de medewerker afgedekt. Tijdens deze periode ondersteunt Menso de werkgever en wordt de werkzoekende gecoacht in zijn of haar ontwikkeling en groei.
Dorien Wilting neemt u mee in de mogelijkheden van deze nieuwe dienst.

Nina ten Wolde praat u bij over de ontwikkelingen binnen het Banenplan. Het Banenplan is een samenwerking tussen EMCO-Groep en Menso. Het doel van het banenplan is mensen werkervaring op te laten doen bij de EMCO-groep, om vervolgens door te stromen naar een baan bij werkgevers in de regio.

En het lekkere gedeelte van deze bijeenkomst? Dat wordt verzorgd door Bart Moolhuizen. Hij neemt u mee voor een kijkje achter de schermen van het nieuwe bedrijfsrestaurant.
En… uiteraard moet er zeker iets lekkers worden gemaakt en geproefd!


Programma

16.45 uur: Inloop

17.00 uur: Welkom/opening door Linda Meijer en Heidy Postma

17.05 uur: Presentatie Menso Detacheren door Dorien Wilting

17.20 uur: Ontwikkelingen Banenplan door Nina ten Wolde

17.35 uur: Kijkje in het nieuwe Bedrijfsrestaurant met Bart Moolhuizen. “Doen en Proeven”. Aansluitend een hapje en drankje en de mogelijkheid tot netwerken.

19.00 uur: Einde

Graag verwelkomen we u donderdag 17 februari bij Menso Emmen aan de Abel Tasmanstraat 7.


Hoe aan te melden?
Bent u ook benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Menso Emmen? Meld u zich dan aan via de link in de uitnodiging die u via mail heeft ontvangen of stuur een bericht naar info@greendrinkszod.nl

Bent u nog geen GreenDrinks-lid en wilt u graag een keer aansluiten om kennis te maken met het netwerk? Stuurt u dan een mail naar info@greendrinkszod.nl.

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail