4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Leerwerkbedrijf Menso Emmen

donderdag 8 maart 2018

Op donderdag 8 maart zijn we te gast bij Leerwerkbedrijf Menso Emmen

Menso begeleidt mensen die vallen onder de participatiewet bij hun ontwikkeling naar school of werk en stimuleert bedrijven om werkzoekenden in dienst te nemen. Menso is een zelfstandige organisatie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de participatiewet en werkt in opdracht van de overheid. Ook zorgt Menso voor handhaving van de leerplicht.

Menso gaat uit van de talenten en mogelijkheden van de doelgroep. Zij wil ervoor zorgen dat mensen de controle nemen over hun eigen traject en haalt er voldoening uit als mensen een werkplek vinden bij een bedrijf dat goed bij hun past. Menso werkt vol overgave om kwetsbare jongeren te helpen bij het vinden van de weg terug naar school, of naar een geschikte werkplek.

Menso werkt in opdracht van de gemeente en voert wettelijke taken uit. Dat betekent dat zij haar werk conform deze wetten en regels moet uitvoeren. Daarnaast heeft Menso relaties naar werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties, onderwijs en ketenpartners.

 

Programma:

16:45 uur Inloop

17:00 uur Welkom/opening

17:05 uur Presentatie Menso door algemeen directeur Heidy Postma

Aansluitend rondleiding door het gebouw, hapje/drankje en netwerkgelegenheid om de contacten met uw aanwezige relaties aan te halen en nieuwe er aan toe te voegen.

19:00 uur Einde.

 

Hoe aan te melden?

Nieuwsgierig naar de nieuwe insteek van organisatie Menso en hoe deze zich verhoudt tot het oude TDC? Meld u zich dan nu aan via info@emmenseuitdaging.nl

Het maximum aantal deelnemers is vooralsnog gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL en . . . . zoals bekend, leden hebben een preferente positie bij aanmelding.

Wij zien er naar uit u op donderdag 8 maart te begroeten bij het Menso Emmen!

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding¬† +¬†datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail