4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Het Goed – Werk maken door hergebruik

donderdag 8 oktober 2020

08-10-2020 Kringloopwarenhuis Het Goed – Werk maken door hergebruik

In verband met de nieuwe corona-maatregelen die sinds vorige week van kracht zijn en het landelijke besluit vanuit Het Goed om de komende weken geen extra activiteiten te organiseren buiten de winkel om, wordt de hieronder beschreven GreenDrinks op 8 oktober verschoven naar een later moment. Zodra de nieuwe datum bekend is ontvangt u deze van ons.

 

Kringloopwarenhuis Het Goed is een waar begrip in Emmen. Door veel mensen gekend als DE plek waar je de meest uiteenlopende gebruikte spullen koopt voor een mooi prijsje. Minder bekend is dat naast het milieu juist de mens centraal staat. Met de missie ‘Werk maken door hergebruik’ is Het Goed in Emmen zoveel meer dan alleen een winkel voor 2ehands spullen.
Tijd voor een kijkje achter de schermen!

Op 8 oktober geven Jan Speelman (filiaalleider Het Goed Emmen) en Heidi Pronk (regionaal bedrijfsleider Het Goed) uitleg over hoe er invulling wordt gegeven in de praktijk aan ‘Werk maken door hergebruik’ en de impact hiervan op mens en milieu.
Aan bod zal onder andere komen op welke manier Het Goed passend werk biedt waardoor de kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot, de begeleidingsmethode die hiervoor wordt ingezet (waarvoor Het Goed de hoogste PSO-certificering heeft ontvangen), de vele samenwerkingen met andere lokale organisaties/initiatieven en de impact die wordt gemaakt op circulair niveau.


      


Programma

16.45 uur Inloop met koffie/thee

17.00 uur Welkom/opening

17.05 uur Presentatie door Jan Speelman en Heidi Pronk gevolgd door een rondleiding door het bedrijf.

18.15 uur Hapje/drankje met de mogelijkheid tot netwerken

19.00 uur Einde

Graag verwelkomen we u donderdag 8 oktober bij Kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen!


Hoe aan te melden?
Bent u ook benieuwd hoe Het Goed impact maakt op mens en milieu door ‘Werk te maken van hergebruik’?  Meld u zich bij voorkeur aan via de link in de uitnodiging die u via de mail heeft ontvangen.

Let op: Aanmelden is in deze tijd extra belangrijk en het aantal plekken is beperkt!
Voor deze GreenDrinks zijn er maximaal 30 plekken beschikbaar. Bij aanmelding hebben leden van GreenDrinks een preferente positie.
Tijdens de bijeenkomst worden de welbekende maatregelen in acht genomen en vragen we u om alleen te komen als u (of uw huisgenoten) geen corona-gerelateerde klachten heeft.

Heeft u deze mail doorgestuurd gekregen en/of bent u (nog) geen GreenDrinks-lid en wilt u graag een keer aansluiten om kennis te maken met het netwerk? Stuurt u dan een mail naar info@greendrinkszod.nl.

 

          

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail