4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Puur Exloo

donderdag 13 juli 2017

Dit keer niet in de keuken, maar in Huis & Tuin van Puur Exloo. Puur Exloo wordt een exclusief familieresort van 180 royale vakantievilla’s dat staat voor rust, ruimte en ingetogen luxe. Het resort verrijst midden in een prachtig UNESCO-natuurgebied in Drenthe. Het resort is zo ontworpen dat het naadloos opgaat in de omliggende natuur.

Een dergelijk groot project met op verschillende niveaus meerdere insteken kan alleen worden gerealiseerd vanuit een samenwerkingsverband, bestaande uit:

Kontour Vastgoed – Concept- en projectontwikkeling

Hemmen-Snoek – Planuitwerking en uitvoering (infrastructuur en aanleg groen)

Koenen Bouw – Aannemer van de vakantievilla’s

NL-Greenlabel – Adviserende rol in het verduurzamen van de buitenruimte aantoonbaar make van duurzaamheid door middel van het duurzaamheidspaspoort.

Snoek Hoveniers organiseert -vanuit het ecologisch plan en als partner van NL-Greenlabel-deze GreenDrinks op dit nieuwe resort.

 

Programma:

16:30 Inloop (een kwartiertje eerder dan normaal i.v.m. de rondleiding over het terrein)
16:45 Welkom/opening
16:50 Douwe Snoek, Snoek Hoveniers. Over het ecologisch plan, de link van resort naar natuur en milieu en wat er bij het managen van zo’n project komt kijken.
17:00 Didier Nieland, Hemmen Aannemingsbedrijf. Over de samenwerking met en als duurzame partners.
17:10 Wim de Haan, Kontour Vastgoed. Over het idee achter het resort en het plan.
17:20 Wandeling naar het Greenfield (schapenwei)
17:30 Lodewijk Hoekstra, NL-GreenLabel. U kent Lodewijk ongetwijfeld nog van het Tv-programma “Eigen Huis en Tuin”, maar hij is nu mede-eigenaar van NL-Greenlabel. Lodewijk gaat u alles vertellen over verbinding zoeken en het duurzaamheidslabel.
17:55 In 2 of 3 groepen rondgang over het voorterrein en het terrein rondom de vakantiewoningen. Aansluitend terug naar Fletcher Hotel voor een netwerk-drankje en hapje.
19:00 Einde

 

Nieuwsgierig naar de duurzaamheidsaspecten van dit nieuwe resort en wat er allemaal bij kwam en komt kijken? Wilt u Lodewijks enthousiasme over duurzaamheid en zijn Greenlabel horen?

Meldt u dan via mail aan bij info@greendrinkszod.nl

Het maximum aantal deelnemers is vooralsnog gesteld op 80, dus wees er snel bij, want VOL=VOL en . . . . zoals bekend, leden hebben een preferente positie bij aanmelding.

Wij zien er naar uit u op donderdag 13 juli te begroeten bij Puur Exloo (p.a. Fletcher Hotel Exloo).

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail