4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ GreenPlanet, Pesse

donderdag 9 juni 2016

Foto1Green Planet is een multifuel tankstation in Pesse.

Eigenlijk is het veel meer dan dat maar daar hebben we in onze taal nog geen goed woord voor. Hoe vat je immers in één woord samen een plek waar je kunt tanken (of laden), kunt uitrusten, kunt werken, kunt vergaderen, de kinderen kunnen spelen, kunt eten en noem maar op. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de duurzaamheid waar Green Planet volop mee bezig is.

En dan met name de duurzaamheid op het gebied van (bio)brandstoffen. Waar kun je Groen Gas of 100% bio-diesel tanken of je auto laden met Groene Stroom?

Wist u trouwens dat het biogas, dat Attero produceert uit het afval, via een rechtstreekse pijpleiding naar Pesse komt?

Al deze zaken worden u gepresenteerd op 9 juni en kunt u kennis maken met de wereld die aan de ene kant het oude, vertrouwde biedt en aan de andere kant de meest moderne zaken in haar assortiment heeft (of gaat hebben)……

Nieuwsgierig naar de filosofie achter en de mogelijkheden van Green Planet, het concept en of een spinoff voor uw bedrijf, bedrijventerrein, gemeente interessant kan zijn?

Meld u dan via een mail aan bij info@greendrinkszod.nl.

Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL en zoals bekend hebben leden een preferente positie bij aanmelding.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail