4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks | DNN Groep en M-frame

donderdag 28 september 2023

Uitnodiging GreenDrinks bij DNN Groep en M-Frame
Op donderdag 28 september zijn we te gast bij dakdekkersbedrijf DNNGroep en staalframe bouwbedrijf M-Frame. Beide bedrijven worden gerund door de familie Kerkdijk. Zij nemen u mee in de wereld van platte daken en staalframebouw op de productielocatie van M-Frame in Zwartemeer.


DNN Groep
De DNN Groep is een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan 60 vakmensen werkzaam zijn. DNN is ruim 45 jaar actief in de dakenbranche. Hierdoor heeft het bedrijf een schat aan ervaring en specialistische know-how.
Wat DNN echt onderscheidt, is hun vastberadenheid om uitsluitend te werken met circulaire dakmaterialen. Ze zijn hiermee niet alleen een koploper in hun branche, maar dagen ook fabrikanten en con-collega’s uit om hun duurzaamheidsdenken naar een hoger niveau te tillen.
Hoe ze dit doen? Ontdek het allemaal tijdens deze spraakmakende GreenDrinks bijeenkomst, waar DNN hun inspirerende verhaal zal delen!

M-Frame
M-Frame staalframe hanteert een zeer slim concept, waarbij het complete bouwwerk van tevoren in de fabriek te Zwartemeer wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij men nooit te maken heeft met wind, regen, hitte of vorst. De werkzaamheden kunnen zo pefect worden gepland in het bouwproces. Doordat Staalframe 100% demontabel is voldoet het perfect in de circulaire bouwwereld. M-Frame neemt ons mee voor een rondleiding door hun fabriek waar we uitleg krijgen over dit innovatieve concept.


Programma

16.45 uur: Inloop

17.00 uur: Opening door Linda Meijer (GreenDrinks ZOD)

17.05 uur: Presentatie DNN Groep door Martijn Kerkdijk
Presentatie M-Frame door Gerrit Kerkdijk

17.30 uur: Rondleiding door de fabriek van M-Frame
Gevolgd door een hapje en drankje en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

19.00 uur: Afsluiting

Graag verwelkomen we u op donderdag 28 september bij DNN Groep en M-Frame in Zwartemeer!


Hoe aan te melden?
Bent u ook benieuwd hoe DNN Groep en M-Frame circulair ondernemen en aanjagers zijn in de regio?
Meld u zich rechtstreeks aan via de link in de uitnodiging die u via mail heeft ontvangen.
Bent u (nog) geen GreenDrinks-lid en wilt u graag een keer aansluiten om kennis te maken met het netwerk? Stuurt u dan een mail naar info@greendrinkszod.nl.
Voor deze GreenDrinks zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail