4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Buursema Bouwbedrijf

donderdag 9 maart 2017

Op 9 maart brengen we een bezoek aan Bouwbedrijf Buursema in Erm.

Buursema Bouwbedrijf B.V. is gevestigd in Erm, in de zuidoosthoek van Drenthe. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf.

Verantwoord Ondernemen is nadrukkelijk verweven in het doen en laten van Buursema. Al jaren streven ze naar een duurzame balans tussen de 3 P’s; People, Planet & Profit.

Het belangrijkste binnen een organisatie zijn de mensen.  Het welzijn van de eigen medewerkers en alle mensen die op welke manier dan ook bij het bedrijf betrokken zijn, is een essentieel onderdeel in het geheel. Buursema zal dan ook geen zaken ondernemen die bovenstaande op enige manier in de weg staan.

Als bouwbedrijf worden er zeer veel materialen verwerkt. Duurzaamheid in alle stadia, van grondstof t/m sloop en hergebruik (cradle to cradle), zijn hiervan belangrijk. In elke fase van het bedrijfsproces, van inkoop t/m uitvoering, wordt hier de nodige zorg aan besteed. Het scheiden van afvalstoffen is binnen het bedrijf al decennia lang een speerpunt. Ook duurzame energie wordt steeds belangrijker in dezen.

Buursema levert een positieve bijdrage aan de locale economie door personeel, diensten, goederen en materieel uit de locale omgeving te betrekken. De bijdrage aan de locale gemeenschap is niet alleen beperkt tot de economische ontwikkeling, maar omvat ook sociale- en milieu aspecten.

Een van de prachtige voorbeelden van het werk van Buursema is het gebouw van Drentea aan de James Cookstraat in Emmen.

Programma:
16:45 uur Inloop en ontvangst.

17:00 uur Welkom

17:05 uur Presentatie

17:00 uur Kijkje achter de schermen

Aansluitend GreenDrinks met hapjes en drankjes om de contacten met uw bestaande relaties te verstevigen en nieuwe er aan toe te voegen.

19:00 uur Einde

 

Hoe aan te melden?
 

Ook nieuwsgierig naar hoe Buursema inzet op verduurzaming van gebouwen/woningen?

Meldt u dan via mail aan bij info@greendrinkszod.nl.

Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL.

Wij zien er naar uit u op donderdag 9 maart te mogen begroeten bij

Buursema, Oosterlangen 10, 7843 PJ, Erm

 

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail