4 Green Support / Aanvalsleiders

GreenDrinks @ Broekmann Personeelsdiensten

donderdag 15 november 2018

Broekmann Personeelsdiensten B.V.
Op weg naar werkplezier!
Dit is de rode draad in de dienstverlening van Broekmann Personeelsdiensten. Een gezamenlijke inzet met haar klanten om de gestelde doelen te bereiken, daar gaan we voor. Vanuit oprechte, persoonlijke aandacht voor elke kandidaat, goede oplossingen voor werkgevers en met menselijke maat, zowel voor werkgevers, werknemers als werkzoekenden.

Deze GreenDrinks staat voornamelijk in het teken van Duurzame inzetbaarheid en gaat over re-integratie, 2e spoor, jobcoaching en loopbaanbegeleiding, maar behandelt ook een aantal specifieke projecten, zoals Carrousel50Plus (Meer werk voor 50plussers), Movements (Jongeren leren te breken met oude, hun belemmerende denk- en gedragspatronen: ze ontdekken waar ze goed in zijn en kunnen dit talent verder ontwikkelen binnen een activiteit en komen in beweging) en Go4Work (werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werknemersvaardigheden en arbeidsritme opdoen).

Programma
16:45 uur Inloop met koffie/thee.
17:00 uur Welkom/opening.
17:05 uur Uitreiking van het MVO-Certificaat namens MVO-Alliantie Noord
Nederland.
17:10-18:10 uur Interactief programma
Afsluitend hapje/drankje en netwerkgelegenheid om de contacten met uw aanwezige relaties aan te halen en nieuwe relaties toe te voegen.
19:00 uur Einde.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding¬† +¬†datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail