4 Green Support / Aanvalsleiders

Festival Route Circulair

donderdag 29 september 2022

We trappen het nieuwe GreenDrinks seizoen af met een bijzonder evenement dat u niet mag missen! Festival Route Circulair.


Festival Route Circulair
Op donderdag 29 september 2022 vindt in de Oude Busremise in Emmen hét circulaire evenement plaats. Ondernemers, werknemers en studenten ontmoeten elkaar hier. Of je nu al langer aan de slag bent met circulariteit of nog geen enkel idee hebt waar je moet beginnen, dan is dit het evenement om naartoe te gaan.

Boordevol programma
Op Festival Route Circulair vindt u uiteenlopende inspiratiesessies, persoonlijk advies, een ‘collegetour’ met studenten over duurzaamheid, een Greenwise talkshow met de ‘generatie confrontatie’ en je kan circulaire ideeën pitchen en leren van ondernemers in het Fucked-up theater.

Er is een inspirerende line up met sprekers waaronder meteoroloog Helga van Leur, Trashpacker Tijmen Sissing en Minister van de nieuwe economie Michel Scholte. En uiteraard is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten en een kijkje te nemen bij de aanwezige circulaire showcases.

Kortom, een boeiend en boordevol programma met voldoende keuze om een persoonlijke route te volgen!

Klik hier voor het volledige programma

Circulaire organisatie
Ook bij de organisatie zelf van dit evenement wordt in alle onderdelen gekeken naar circulariteit. Is het mogelijk om een groot zakelijk evenement 100% circulair te organiseren? Waar liggen de uitdagingen? Interessante bevindingen die kunnen helpen bij het verder stimuleren van de circulaire economie.

Festival Route Circulair is een initiatief van de Provincie Drenthe en wordt georganiseerd in samenwerking met Greenwise Campus. 

Vanuit GreenDrinks zijn we ambassadeur van dit vooruitstrevende evenement en bevelen dan ook van harte aan om deel te nemen vanuit uw organisatie!


Hoe aan te melden?
Gaat u ook mee op circulaire ontdekkingstocht?

Aanmelden kan rechtstreeks via de website van Provincie Drenthe
Meld u zich dan aan via deze link: Aanmelden Festival Route Circulair

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail