4 Green Support / Aanvalsleiders

Expeditie: Impact in de regio

donderdag 29 juni 2023

Uitnodiging Expeditie: Impact in de regio op 29 juni
Op donderdag 29 juni nemen we niet zoals u gewend bent een kijkje achter de schermen bij 1 inspirerende organisatie, maar bezoeken we er 3!
Na het succes van de expeditie van 2022 hebben we opnieuw vanuit het Actieprogramma Impact Ondernemen de krachten gebundeld en samen met de Natuur en Milieufederatie Drenthe een route uitgestippeld langs 3 spraakmakende Impact Ondernemers in de regio.
Graag nodigen we u uit om mee op expeditie te gaan!


Expeditie: Impact in de regio
De expeditie staat in het teken van kennismaken met inspirerende voorbeelden in de regio die bijdragen aan brede welvaart en betekeniseconomie en het vergroten / versterken van het netwerk.
Samen met een groep ondernemers, beleidsmakers, inkopers en raadsleden stappen we in de bus en gaan we op reis. We nemen een kijkje achter de schermen bij organisaties die elk vanuit verschillende perspectieven een grote positieve impact maken in de regio.


Programma
13.15 uur: Inloop toekomstig Innovatiecentrum Greenwise Campus (oude busremise)
13.30 uur: Ontvangst en kick-off door
13.45 uur: Start expeditie langs drie koplopers:

  • Greenwise Campus: Krachten bundelen voor groene en slimme oplossingen
  • Vriend BV: Duurzame installatietechniek en waterstof wagenpark
  • Dijkhuis: Circulair en ‘gezond’ bouwen

17.00 uur: Afsluiting bij Greenwise Campus met een hapje en drankje.

 


Aanmelden voor deze Expeditie: Voor de expeditie is het aantal plekken in de bus beperkt. Aanmelden doet u rechtstreeks door een mail te sturen naar: info@impactinderegio.nl 

 


 

Actieprogramma Impact Ondernemen De Expeditie is een van de activiteiten van het Actieprogramma Impact Ondernemen dat gericht is op het stimuleren van impact ondernemen in onze regio. De activiteiten binnen het Actieprogramma worden ontwikkeld en uitgevoerd door een kopgroep vanuit 6 gemeenten, Provincie Drenthe, een aantal impact ondernemers en lokale netwerken. GreenDrinks Zuidoost-Drenthe is lid van deze Kopgroep en hiermee een van de aanjagers en uitvoerders van het Actieprogramma Impact Ondernemen en het bijbehorende platform Impact in de regio

Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe Het Actieprogramma Impact Ondernemen is een van de projecten binnen de Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe. Binnen deze ‘deal’ werken de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en de provincie Drenthe samen met het Rijk iedere dag met hart voor de regio aan het verbeteren van de brede welvaart. Leren van en met elkaar, regionaal denken en samen het verschil maken door vooral te doen! Niet alleen vanuit de overheid, maar juist samen met inwoners, ondernemers, scholen, zorgverleners, woningcorporaties, onderzoekers en nog veel meer.


Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Stuur dan een bericht aan info@greendrinkszod.nl. Graag met “Aanmelding  + datum” bij Onderwerp en uw NAW-gegevens in het bericht.

Aanmelden per e-mail